Accommodatie

Keuken

Ruim uitgeruste keuken met borden, bestek, wijn- en aperitiefglazen. Gratis gebruik van onze koelcel van een kleine vier vierkante meter. Je kan gebruik maken van onze potten en pannen en ons gasvuren en oven. Er is ook een friteuse aanwezig. Handdoeken en eventuele frituurolie dien je zelf mee te brengen. Verlies of beschadiging dient uiteraard vergoed te worden. Meer info vind je hier.

Toog

Prima uitgeruste en ruime koeltoog met met drie deuren. Ook een koffieperculator is aanwezig. Alle courante bieren en frisdranken zijn gekoeld aanwezig en verplicht af te nemen met uitzondering van wijnen, cocktails en cava/champagne. Het overzicht van ons aanbod en de prijzen vind je hier.

Parking

Je kan vlakbij onze zaal parkeren. Indien er meerdere activiteiten plaats vinden kan je ook parkeren nabij residentie 'Graanmolens'.

Geluidsinstallatie

Om de geluidsoverlast voor onze buren te beperken is de geluidsversterking/speakers aanwezig en dienen deze verplicht gebruikt te worden (indien je muziek speelt). Op deze speakers kunnen alle geluidsbronnen aangesloten worden via een universeel systeem.

Tenten, springkastelen en bbq

Rondom onze zaal is er buiten voldoende ruimte om extra tenten, een springkasteel of een barbecue te plaatsen. Wel steeds in overleg met de andere gebruikers van de recreatieruimte.

Zaal de Mispel

Geschikt voor onder meer vergaderingen en feestjes.

Adres

Meirstraat z.n.
2890 Oppuurs (Puurs-Sint-Amands)

In de buurt

Sportterreinen

Basket- en straatvoetbalplein